Sverige

Home » Sverige

– jakt og fiske i urørt natur…

I Sverige har vi tilgang på enorme områder med uberørt natur. Vi kan tilby jakt av troféelg, råbukk, villsvin, dåhjort, drivjakt og fuglejakt. Områdene er spredd over hele Sverige, vi finner et område som passer den enkelte jeger.

Sverige har en variert og god bestand av ulikt vilt. Jakten er utfordrende og kan gjennomføres på flere måter. Vi har drivjakt, jakt med hund eller lokke jakt.
Våre jegere kan bo i mindre jakthytter ute i terrenget eller på hotell. Reiserute tilpasses den enkelte jeger, enten du kjører bil eller velger å ta fly.

ELGJAKT
Vi tilbyr nå elgjakt med plass til 8 jegere i Gullbeltet. 3 dagers jakt med 4 overnattinger. Alt inkludert, mat, drikke, jaktradioer, hunder, hundefører og ingen trofé­avgift. Dette er en kvalitetsjakt på alle måter.
Hvis du/dere ikke er fullt lag så er det bare og melde seg på en gruppe hos oss.

Jakt i Sverige
Jakt i Sverige

I våre terreng er det gode sjanser for å skyte elg med medalje gevir. Jakten foregår med hund og jegerne plasseres ut i terrenget på post. Dessuten blir en av jegerne med hundefører slik at man kan smyge på elgen under stålos.
Det kan også arrangeres lokkejakt på elg.

Jegerne plasseres på høydedrag sammen med en profesjonell ”lokker”. Dyrene lokkes frem fra skogen, og våre jegere kan selv bestemme hvilke dyr man vil felle. En spennende jakt som må oppleves. Jakten passer for tre eller fire jegere samtidig.

JAKTSESONG ELG
Første mandagen i september til en uke før brunst (slutten av september/- begynnelsen av oktober). Deretter 20-31. oktober.
Beste tiden for stor elg: 20-25. september (lokkejakt).

FISKE
Sverige har utallige innsjøer og elver med gode fiskemuligheter. Vi kan legge opp turen tilpasset dine ønsker og behov.

– Sverige er spennende og gir deg en annerledes jakt- eller fiskeopplevelse.

 
Ta kontakt på tom@safarimgm.com for mer spesifikk informasjon og priser.
Scroll to Top