Om oss

Tom Jensen

Tlf.: +47 908 29 399

Safari Management
Lønsvollveien 81, 1480 Slattum.
Tlf.: +47 908 29 399

La drømmen bli virkelighet!
– opplevelser, jakt, fiske, events, firmaturer

Safari Management arrangerer jakt- og fiskereiser for privatpersoner og næringsliv. Siden etableringen i 2002 har vi passert over 2 000 kunder på jakt- og fisketurer i alle verdensdeler. Mange har fått oppleve sine ”villeste” drømmer.
Våre utvalgte steder har meget høy kvalitet. Alle destinasjoner er kvalitetssikret gjennom personlige besøk. Vi stiller store krav til produktene vi tilbyr våre kunder. Produktene er under kontinuerlig utvikling.

Vi gir deg trygghet, den gode reiseopplevelsen og unike minner for resten av livet.
Personlig service vektlegges og hver enkelt deltager får aktiviteter tilpasset sine egne ønsker og behov. Ta kontakt tidlig så vi kan være med i utformingen og planleggingen av turen din. Da kan vi tilpasse til dine ønsker og få det beste resultatet for alle parter.

VÅRE PRODUKTER
• Jakt av alle lovlige arter over hele verden. (Også det du IKKE finner på denne websiden).
• Ferie- safarireiser i Afrika
• Fiske av alle type arter, enten i havet eller i ferskvann
• Events – store eller små både i Norge og utlandet
• Bedriftsturer som kick off, bonusturer for ansatte eller kundeturer
• Foto- og filmsafari i inn- og utland
• Ekstrem opplevelse for de virkelig kresne

NYHETER
Vi kan nå tilby feriereiser i de sydlige land i Afrika i samarbeid med et Sør-Afrikansk selskap.
I tillegg har vi på plass nye destinasjoner som Mosambik, Mauritius, Spania, Russland, Pakistan og et nytt jaktområde i Sør-Afrika som heter Marico Valley. Blandt nyhetene har vi også kattejakt i Sør-Afrika.

MED ELLER UTEN REISELEDER
Alle våre reisedeltagere kan selv velge om de vil ha med en reiseleder på sin tur. Jeg har erfarne og reisevante reiseledere til disposisjon. Selv er jeg også med på mange turer i løpet av året.

TROFÈENE
Dine troféer blir transportert hjem til deg raskt og forsvarlig. Om du ønsker kan vi leverer troféene direkte til din utstopper eller hjelper deg å finne noen du kan bruke.

MIN BAKGRUNN
Mitt navn er Tom Jensen og Safari Management etablerte jeg i 2002. Siden etableringen har vi hatt over 1 000 kunder på jakt- og fiskereiser i alle verdensdeler. Selv er jeg ivrig jeger og friluftsmann med mange års erfaring innen jakt og fiske i inn- og utland. Min første utenlandsjakt var i Afrika i 1993. Forventningene var store og de ble innfridd til de grader. Jeg var ”hekta” og reiste hvert år tilbake til dette fantastiske kontinentet. Etter hvert har jeg også fått med meg alle de andre verdensdelene.

TA KONTAKT
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Et stadig økende antall fornøyde kunder bekrefter at våre produkter tåler enhver sammenligning – enten det gjelder pris, kvalitet eller standard på destinasjonene.
Be om gratis DVD.

Vennlig hilsen Tom Jensen

Hvem er vi?

Tom Jensen
er bosatt i Sørum kommune. Safari Management etablerte jeg i 2002. Siden etableringen har jeg sendt ca 1 000 personer til ulike steder i hele verden.
Selv er jeg en ivrig jeger og friluftsmann. Jeg har mange års erfaring med jakt og fiske både i inn- og utland. Jeg stiller høye kvalitetskrav til mine samarbeidspartnere og vet at mine kunder gjør det samme.

Scroll to Top