Namibia

Home » Namibia

Namibia – Ved Etosha nasjonalpark. 
Luksus telt camp.

Endelig så kan vi tilby som eneste i Norge noe av det beste Namibia kan tilby av jakt. Lodgen er en ren 100% jakt lodge og ligger midt inne i det 1 000 000 mål store terenget på grensen til ETOSHA nasjonalpark. Hvor mange andre steder kan du jakt alle antilopene inklusive fjell zebra, Damara dikk dikk og Angolan (black faced) Impala på samme jaktområde uten gjerder av noe slag. Her finner du savannene og fjellene som gjør at artsrikdommen er stor og jakten blir mye mer variert. Du slipper og transporteres milevis rundt for og jakte de mer odde artene. Kattene som kan jaktes er Cheeta, Carakal og Leopard. Leopard er solgt 2 år fremover så dette må bestilles minst 2 år i forkant. Hovedcampen (kjent for store galter av vortesvinet) ved Etosha Nationalpark består av 6 store telt hvor det er adskilt flislagt bad med dusj og toalett i hvert telt. Lapa (se bildet til venstre) hvor du blir servert smakfull og god mat. Baren ligger også her. Opplevelsen ved og ligge i telt om natten er alltid spesiell. Senger med gode madrasser. Lux teltcamp.
Vi har også en camp og jaktområde sør øst i Namibia i Kalahari ørkenen. I tillegg så har vi en mobil teltcamp som vi bruker i nye øde områder i Namibia. Vi har film fra kjent svensk jaktfilmprodusent som har jaktet her to år.
Culling jakt gjenomfører vi 2 ganger i året med grupper. Bare å melde seg på.etosha

Namibia
Namibia

Alle priser er i euro.
1×1 jakt 350€ pr døgn. 2×1 jakt 300€ pr døgn. Rifle leie 100€ pr døgn. Ammo 5€. Prisene forutsetter minimum 6 jaktdager.
Etosha dags tur 300€.
Culling (regulering av vilt bestander) Dagrater som det over. Arter vi jakter er Oryx-Blue Wilderbeest og Hartebeest. Pr dyr 220€.
Datoer for culling: 5 October – 19 October 2017 eller 6 November – 23 November 2017

Inkl i prisene : Transport til og fra flyplass i Windhoek. Jakt og sigthseeing akteviteter. Lodge. Alle måltider. All drikke som øl,vin,vann og brus. Vask av klær daglig
Jakt guide ( PH ) og tracker. Feltpreparering, salting og levering av trofeer til taxidermy.
Ikke inkl i prisene: Sprit, tlf, taxidermy og hjemsendelse av trofeer.

Namibia
Namibia
Namibia

Namibia – muligheter utenom det vanlige…

Namibia er kjent for ekstremt tørt og varmt klima. I dette fantastiske landet er det mer enn 300 dager med sol og varme. Med andre ord – er du lei en kald og lang norsk vinter er dette stedet du må reise til! Jaktsesongen i Namibia er fra 1. februar til 30. november. Sightseeing og safari kan du gjøre hele året, men fra november til mars er det regntid og litt mer ustabilt vær.

I Namibia finner du nesten alt! Vennlig lokalbefolkning, stabilt politisk, mange severdigheter og et mangfold i jakt­muligheter du ikke finner maken til.

JAKT
Vi kan, som en av veldig få reisearrangører, tilby jakt fra en camp med alle fasiliteter og mulighet til å jakte i fjellene. Denne campen innholder alt – og vi kan blant annet tilby arter som damara dik dik, angolan impala, fjell zebra og geopard. I Namibia er ca. 90 % av alle jaktcamper basert fra bondegårder.

FLERE MULIGHETER
Våre samarbeidspartnere i Namibia kan tilby troféjakt på de fleste arter, fuglejakt, fotosafari og verdens beste haifiske.

Ta kontakt for mer spesifikk informasjon og priser.

Scroll to Top