Kirgisistan

Home » Kirgisistan

– blod, slit, svette og tårer…

I Kirgistan har vi 100 % suksé på felling av ibex. Kirgisistan var tidligere en del av Sovjet-republikken, men er i dag et selv­stendig land. Infrastrukturen er forholdsvis enkel og kulturen er fasinerende. Lokalbefolkningen er vennlig til tross for forholdsvis enkle levevilkår.

Vi kan tilby jakt på følgende arter: Marco polo, sibirsk ibex, sibirsk rådyr og ulv.
Jakten er krevende, men gir våre kunder usedvanlige gode minner. Jaktområdene er i Issyk-kul regionen og i Naryn regionen.

Kirgisistan er et av verdens mest fjell­ulendte land. Du vil fortsatt kunne se og oppleve nomadetilværelsene slik den har eksistert i flere tusen år i sentral Asia.

Jaktcampene er komfortable men forholdsvis enkle. De ligger på ca. 3 000 meter over havet og jakten foregår på hesteryggen ut i terrenget.

Jakttiden er fra 15. august til 1. mars. Klimaet er forholdsvis hardt så man bør være forberedt på kulde og nedbør.

Totalpris inkluderer alt uten tillegg hvis du er heldig å tar et stort trofé. De fleste andre har tillegg på over 110 cm. Ca. 50 % av alle våre kunder har skutt større.

De kundene som har reist til denne destinasjonen har vært meget godt fornøyd. Våre samarbeidspartnere er seriøse og har lang erfaring.

Ta kontakt på tom@safarimgm.com for mer spesifikk informasjon og priser.

Scroll to Top