Eastern Cape

Home » Eastern Cape

NYHET. Sør-Afrika – Eastern Cape
Ypperlig familie destinasjon!!

Vårt nye jaktområde i Eastern Cape ligger 1 time fra Port Elizabeth hvor du lander med fly. Vår nye samarbeidspartner her er Kingsview Safaris.
Familiedrevet. Eierne har drevet en lodge i Okovango delta i Botswana i flere år før de etablerte seg i Eastern Cape. De har stor fokus på gjestenes tilfredsstillelse. Deres opphold Hos Kingsview Safaris vil dere være svært fornøyd med. Både jegere og de som ikke jakter. Det massevis av aktiviteter for de som ikke jakter.
Malaria fritt område. Med jakt område på hele 120 000 hektar med jaktterreng hvor noe er gjerder og noe er free range. Walk and stalk er måten det jaktes på her. Jakt terrengene strekker seg over fjellene Baviaansklof gjennom skogene Tsitsikamma og ned til de hvite strendene ved det indiske hav. Helt unikt.
Det er 2 lodger her. Intle Lodge som er hoved lodgen som er en 5 stjerners lodge hvor du bor som en konge med kongeutsikt.
Nyala Ridge er en busch lodge med enklere standard.

Eastern Cape
Eastern Cape
Eastern Cape
Eastern Cape

I kombinasjon med jakt/ferie hos Kingsview så anbefaler vi en guidet tur med sjåfør inkludert fra 6 til 12 000 kr (pris varierer med antall deltagere og dager).
Disse turene tar for seg severdigheter, aktiviteter og vingårder.
Se forslag på turer:
http://wetu.com/Itinerary/Landing/fe73c3f0-8f68-469f-8d57-f1c7f035eae2

Eastern Cape priser
Scroll to Top