Canada

Home » Canada

– her blir drømmene til virkelighet…

SVARTBJØRN
Området vårt har en stor produksjon av store svartbjørner, vi hadde Pope & Young rekorden her inntil nylig.

Jakt i Canada

Vi tilbyr variert jakt på flere storvilt i Chilcotin Wilderness av British Columbia. Våre bjørner har farger fra svart til brun og blond, med svart og brun som de mest vanlige. Vi har 100 % uttelling og de fleste bjørnene vi får er fra 6 til 7,5 fot. I tillegg så er hodeskallene store i disse områdene.
Campen ligger ved vannkanten, og dere lander med vannfly etter og ha blitt plukket opp i Anahim Lake airport, i BC’s West Chilcotin.
Under jakten forflyttes dere med 4×4 biler til hogstområder, fôrområder etc., hvor du posterer og sniker rundt.

Jakt i Canada
Jakt i Canada

Regnbueørret er det mye av ved campene og lodgen, så det er nok og bedrive tiden med hvis du skulle bli ferdig med jakten tidlig.

ELG
Chilcotin Wilderness er kjent for sin gode populasjon av Canadaelg. Hovedcampen ved Moose Lake er i hjertet av elg
territoriet i British Columbia. Eieren John bor her fast hele året med familien sin så kjenskapen til terrenget kan ikke bli bedre. Hver høst taes det store okser ved sjøen og i nær rideavstand fra lodgen.
De har guidet her i 30 år og har et snitt på 95 % felling, med 100 % de siste 5 år.

Dette området av British Columbia har mange sjøer, så sjøfly gjør tilgangen til stedene enkelt. Elgen trives i denne type biotop.

Jakt i Canada
Jakt i Canada
Laksefiske i Canada

Transporten er på hest, båt eller ryggsekk avhengig av den enkeltes fysiske form. Jakten kan startes fra lodgen, hytter langt ute i ødemarken eller telt.

Vi prøver å sette deg sammen med guide og terreng som passer best for deg så du får den optimale opplevelsen.
Elgen ligger på 40-55 tommers utlegg.

FISKE
Laksefisket her er fantastisk. Du blir fløyet til lodger på øde områder som ligger ved elvebredden. Under oppholdet kan du, hvis du ønsker, bli fløyet til andre elver i nærheten og prøve fisket der. Her kan du få den ultimate villmarksopp­levelsen og bli fløyet ut, med båter og utstyr, for å rafte ned elver i noen dager.

Ta kontakt på tom@safarimgm.com for mer spesifikk informasjon og priser.

Scroll to Top