Botswana

Home » Botswana

Botswana antilopejakt

I Tuli er målet vårt å gi deg som gjest en minnerik ferie spekket med spennende jakt- og safari opplevelser.
Gjennom de mange reisene vi har foretatt de siste 20 årene, har vi gjort oss mange gode – og dårlige – erfaringer. Dette har gitt oss et solid fundament i forhold til å vite hva som kreves av kvalitet, kvantitet og profesjonalitet for at du som gjest skal få maksimalt utbytte av oppholdet ditt. Uansett om det er jakt, safari, opplevelser, mat eller god service du setter høyest, leverer TULI på alle områder!
Profesjonaliteten og gjestfriheten deres gjør at vi trygt kan garantere gode opplevelser .
På TULI ivaretar vi alle de små og store detaljene slik at du får et opphold du vil huske for livet!
Vi har kunnskapen og erfaringene som skal til for å oppfylle dine drømmer.
Jaktområdet er på 200 000 mål. Veldig viltrikt med store trofeer.

Tuli Lodge
Ligger i bushen ved ett vannhull hvor det ser antiloper og nyter stillheten. Den ultimate Afrika jakt på antiloper.
Du bor i klassiske safari telt på 10 lengde med dusj og vannklosett. Må oppleves.

Kwalata Lodge
Ligger ved breden av Limpopo elven.

Botswana
Botswana
Botswana
Botswana
Botswana
Botswana

Generell informasjon
Ankomst/avreise:

Gjestene vil bli transportert fra og til flyplassen i Johanesburg ved ankomst og avreise. Kjøreturen til tar ca. 4 timer. Ankomst- og avreisetidspunkt avgjør hvorvidt det blir tid til jakt disse dagene.

Selve jakten:
Jakt dagen starter når gjestene ønsker det. Vi forflytter oss i firehjulstrekkere på grunn av de store avstandene. Når vi observerer dyr, eller bestemmer oss for å parkere bilen, begynner smygjakten. Jakten er som regel en kombinasjon av smyg- og posteringsjakt. Postering ved vannhullene er også effektivt. Tidlig om formiddagen avslutter vi første økt for å spise en deilig lunsj. Lunsjen legges til den varmeste tiden av dagen da det ofte er lite aktivitet blant dyrene. Etter lunsj kan du velge om du vil slappe av en liten stund, eller dra rett ut på neste økt. Siste økt avsluttes ved skumringen.

Etter jakten:
Når jakten avsluttes møtes vi på lodgen til forfriskninger og snacks. Gjestene våre synes ofte det er hyggelig å snakke litt med de andre og dele dagens opplevelser. Dersom du ønsker å slappe av litt før den velsmakende middagen, har du selvsagt tid til en hvil. Middagen består av tre retter med tilhørende drikke og nytes i fellesskap i vårt hyggelige spiseområde. Etter middag er det ofte litt sosialt samvær, enten i baren, longen utendørs eller rundt det tradisjonelle bål området (boma).

Våpen og annet utstyr:
De vanligste norske storviltkalibrene duger bra: 308, 30.06, 300 Win. Mag og.270 er alle gode kalibre for hjorteviltjakten. Skal du prøve deg på en av “The Big 5” bør du nok bruke kraftigere kalibre. Skyteavstandene kan variere fra 50 til 300 meter. Skytestokk er flittig brukt, så litt trening med skytestokk på hjemmebane er nok en fordel. Som med alt annet, lønner det seg å trene litt skyting før avreise. Børsene testskytes alltid før jakten starter. En god håndkikkert er viktig og gir deg mange fine opplevelser. Når det gjelder bekledning, er khaki/grønt eller camo å foretrekke. T-skjorter, tynne skjorter og gensere, samt shorts og tynne bomullsbukser, bør ligge i kofferten. En varm jakke/tykk genser bør også være med da det kan være litt kjølig morgen og kveld.

Ta kontakt for spesifisert pristilbud.

Scroll to Top