Alaska

Home » Alaska

– hvis uberørt natur betyr noe…

I Alaska finnes alt en jeger drømmer om. Enorme områder uberørt natur, et barskt klima og en krevende jakt på noen av de flotteste artene vi kan tilby. Dette er en jakt du aldri vil glemme og du får minner for resten av livet.

Jakt i Alaska

Red Bear Guides, eies og drives av lisens­iert guide Creig Butler som har vært en av de ledende jegere i Alaska i mange år. Vi tilbyr guidet jakt på bjørn, grizzlybjørn, elg, caribou og svartbjørn. Vi tar personlig stolthet i å ha produsert mange fine minner for våre kunder.

Jakt i Alaska
Jakt i Alaska

Vi har et utvalg av jakt og turer for å imøtekomme den harde kjernen av jegere samt kunder som foretrekker den mer tilrettelagte jakt.

Mobilitet er et viktig element til vår suksess. Vi gjør bruk av båt og fly for å gi den beste muligheten for en vellykket tur. Vi tilbyr fullt guidet jakt, telt leirer, frokost, lunsj, middag og taxidermy utarbeidelsen av skin. Spesifiser den jakten du ønsker, det vil hjelpe oss å avgjøre om du skal jakte ut fra en leir, telt eller fjellstue, med båt eller til fots. Uansett hvilken reise du velger vil vi gi deg en kunnskapsrik guide/assistent, god mat og varm ly i et produktivt området.

Jakt i Alaska
Jakt i Alaska

Vi har den eksklusive penesulina brunbjørn jakta som gir oss både kyst- og innenlands jakt. I de omkringliggende områdene, jakter vi primært for brun­bjørn, grizzlybjørn, elg, caribou og svartbjørn.

Selv om vi har store områder å jakte på, jakter vi i små grupper. Det er vanligvis en guide/assistent og to jegere i feltet på en gang. Dette gjør det mulig for oss å være mer personlig involvert i jakten din.

Jakt i Alaska
Jakt i Alaska

Troféstørrelsene ligger på Brunbjørn 9-10 fot, grizzlybjørn 7-9 fot. Elg 58-70 tommer.

All jakt foregår i samsvar med statlige og føderale Fish and Wildlife forskrifter. Enhver brudd på disse reglene vil bli rapportert til fisk og Fish and Wildlife.

Jakt i Alaska
Jakt i Alaska

Ta kontakt på tom@safarimgm.com for mer spesifikk informasjon og priser.

Scroll to Top