Sør-Afrika - Drakensberg Wakerstrom

I Wakerstrom er målet vårt å gi deg som gjest en minnerik ferie spekket med spennende jakt- og safari opplevelser.
Gjennom de mange reisene vi har foretatt de siste 20 årene, har vi gjort oss mange gode – og dårlige – erfaringer. Dette har gitt oss et solid fundament i forhold til å vite hva som kreves av kvalitet, kvantitet og profesjonalitet for at du som gjest skal få maksimalt utbytte av oppholdet ditt. Uansett om det er jakt, safari, opplevelser, mat eller god service du setter høyest, leverer Wakerstrom på alle områder!
Profesjonaliteten og gjestfriheten deres gjør at vi trygt kan garantere gode opplevelser.
På Wakerstrom ivaretar vi alle de små og store detaljene slik at du får et opphold du vil huske for livet!
Vi har kunnskapen og erfaringene som skal til for å oppfylle dine drømmer.

BIG5- PLAINSGAME- FUGLEJAKT- DRIVJAKTER-FISKE

Lodgene.
Wakerstrom hovedcamp ligger vakkert til på en åsrygg, og kan dermed by på en fantastisk utsikt over vannhullene, dalen og fjellene. Området rundt lodgen er frodig, har et variert dyreliv og et landskap som er en sann fryd for øyet. Fra de store terrasseområdene kan du skue utover flokker av bøffeler , kuduer, impalaer, sebraer, vortesvin og andre eksotiske dyr.
Etter en lang og opplevelsesrik dag anbefaler vi at du setter deg på terrassen med noe godt i glasset og ser solen gå ned over dette mektige landskapet. Din eneste bekymring i verden bør være hvorvidt du vil sove lenge eller stå opp når fuglene kvitrer for å se soloppgangen over de samme slettene mens du hører savannens dyr kalle på hverandre.

Bøffel camp.
Ligger i en dal midt i terrenget i total stillhet. Helt nybygd og med en jaktatmosfære du skal lete lenge etter. Holder høy standard.

Wakerstrom er svaret på drømmene dine enten du vil jakte eller bare nyte livet. Vi tar hånd om deg og dine behov. I selve lodgen vil vi gi deg det beste av mat og drikke, samt enestående service i meget komfortable omgivelser.
Med guidede safariturer i det ville og vakre landskapet, samt mange andre hyggelige og spennende aktiviteter, ligger alt til rette for et uforglemmelig opphold!

Tradisjonsrik, sørafrikansk mat tilberedes etter alle kunstens regler og du vil få fantastiske mat du sent vil glemme. Menyen er selvsagt spekket med viltkjøtt, samt lam og okse fra egen farm. Å tilberede kjøttet på grill – braiien – er viden kjent som en sosial og smaks rik opplevelse.

Generell informasjon:
Ankomst/avreise:

Gjestene vil bli transportert fra og til flyplassen i Johanesburg ved ankomst og avreise. Kjøreturen til tar ca. tre timer. Ankomst- og avreisetidspunkt avgjør hvorvidt det blir tid til jakt disse dagene.

Oppholdet:
Under oppholdet bor du på Greys Gift Lodge. Her kan du velge hvorvidt du vil bo i enkelt- eller dobbeltrom. Dags rate inkluderer 3 måltider om dagen, snacks og husets bar. Som gjest nyter du selvfølgelig godt av alle fasiliteter vi kan tilby. Du får vasket klær, og får nye håndklær hver dag.

Klima/jakttider:
I Sør-Afrika er det jakttid hele året. Da kan gradestokken stige til 35 °C. Resten av året er det behagelige temperaturer for jakt. Juni, juli og august kan det være litt kjølig om morgenen og kvelden, men ypperlig på dagtid. Mars, april, mai, september, oktober og november tilsvarer som regel en god norsk sommer. Men her bør du ha men en varm jakke da det kan være kaldt pga. høyden.

Selve jakten:
Jakt dagen starter når gjestene ønsker det. Vi forflytter oss i firehjulstrekkere på grunn av de store avstandene. Når vi observerer dyr, eller bestemmer oss for å parkere bilen, begynner smygjakten. Jakten er som regel en kombinasjon av smyg- og posteringsjakt. Postering ved vannhullene er også effektivt. Tidlig om formiddagen avslutter vi første økt for å spise en deilig lunsj. Lunsjen legges til den varmeste tiden av dagen da det ofte er lite aktivitet blant dyrene. Etter lunsj kan du velge om du vil slappe av en liten stund, eller dra rett ut på neste økt. Siste økt avsluttes ved skumringen.

Etter jakten:
Når jakten avsluttes møtes vi på lodgen til forfriskninger og snacks. Gjestene våre synes ofte det er hyggelig å snakke litt med de andre og dele dagens opplevelser. Dersom du ønsker å slappe av litt før den velsmakende middagen, har du selvsagt tid til en hvil. Middagen består av tre retter med tilhørende drikke og nytes i fellesskap i vårt hyggelige spiseområde. Etter middag er det ofte litt sosialt samvær, enten i baren, longen utendørs eller rundt det tradisjonelle bål området (boma).

Våpen og annet utstyr:
De vanligste norske storviltkalibrene duger bra: 308, 30.06, 300 Win. Mag og.270 er alle gode kalibre for hjorteviltjakten. Skal du prøve deg på en av “The Big 5” bør du nok bruke kraftigere kalibre. Skyteavstandene kan variere fra 50 til 300 meter. Skytestokk er flittig brukt, så litt trening med skytestokk på hjemmebane er nok en fordel. Som med alt annet, lønner det seg å trene litt skyting før avreise. Børsene testskytes alltid før jakten starter. En god håndkikkert er viktig og gir deg mange fine opplevelser.
Når det gjelder bekledning, er khaki/grønt eller camo å foretrekke. T-skjorter, tynne skjorter og gensere, samt shorts og tynne bomullsbukser, bør ligge i kofferten. En varm jakke/tykk genser bør også være med da det kan være litt kjølig morgen og kveld.

Ta kontakt for spesifisert pristilbud.

 


Gavekort

Nyhetsbrev

Salg jaktfilmer

Translation

Norwegian Danish Dutch English Finnish French German Hungarian Icelandic Italian Portuguese Russian Spanish Swedish


Vi er medlem av:Safari Management