New Zealand

– naturopplevelse utenom det vanlige...

New Zealand tar pusten av de fleste. Naturen er helt ekstraordinær – du må nesten reise hit for å forstå hvor enestående den er. Fantastisk berglandskap med krystallklare innsjøer, isbreer og elver i et landskap du ikke har sett maken til. Jakt i dette terrenget er en opplevelse alle jegere bør ha minst en gang i livet.Flere av våre kunder har opp gjennom årene jaktet verden rundt, og det er ekstra hyggelig når de kommer tilbake og kan fotelle at dette er den flotteste turen de har vært på. Be om referanser.

Vi tilbyr jakt på sør-siden av denne makeløse øya. Våre samarbeidspartnere har lang erfaring og et meget godt område hvor viltbestanden er stor. Artene er hjort, dåhjort, himmalyan tahr og chamois. I dette området får du jakte på troféer i verdensklasse. Og hvilken utrolig jakt det er!

Hvis våre kunder ønsker jakt på nordsiden av øya så kan vi organisere det.

Guidene kjenner området ut og inn. Innkvarteringen er det beste vi kan tilby av komfort og standard.

I vårt område kan vi tilby jakt både på trofébærende og ikke trofébærende dyr. Dette gjør at denne jakten passer til enhver lommebok. Prisen er faktisk meget hyggelig. 

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for mer spesifikk informasjon og priser.

 


Gavekort

Nyhetsbrev

Salg jaktfilmer

Translation

Norwegian Danish Dutch English Finnish French German Hungarian Icelandic Italian Portuguese Russian Spanish Swedish


Vi er medlem av:Safari Management