Afrika - Sør-Afrika - Greys Gidt Lodge Eastern Cap


Greys Gift Lodge - Eastern Cape

Vi i Safari Management er stolte av og kunne presentere Your African Home.I Greys Gift Lodge er målet vårt å gi deg som gjest en minnerik ferie spekket med spennende jakt- og safariopplevelser. Selskapet vårt har både norsk og sørafrikansk eierskap.
Alle de norske eierne har lang erfaring fra jakt og jaktreiser over hele verden. Afrika – og da spesielt Sør-Afrika – har en helt spesiell plass i hjertene våre, og dermed har dette vakre landet naturlig nok blitt destinasjonen for utallige jaktturer.
Gjennom de mange reisene vi har foretatt de siste 20 årene, har vi gjort oss mange gode – og dårlige – erfaringer. Dette har gitt oss et solid fundament i forhold til å vite hva som kreves av kvalitet, kvantitet og profesjonalitet for at du som gjest skal få maksimalt utbytte av oppholdet ditt. Uansett om det er jakt, safari, opplevelser, mat eller god service du setter høyest, leverer Greys Gift Safaris på alle områder!
Greys Gift Farm har vært eid av én familie gjennom flere generasjoner. Denne familien utgjør selskapets sørafrikanske eierskap. Eierne er født og oppvokst på farmen og er profesjonelle jegere og outfittere. Med sin unike kunnskap om området, dyrene og jaktmetodene, har de det siste tiåret kunne gi jegere og gjester uforglemmelige opplevelser. Profesjonaliteten og gjestfriheten deres gjør av vi trygt kan garantere gode opplevelser på Greys Gift Lodge.

Se en jaktfilm fra lodgen, klikk her og en film av selve lodgen, klikk her.

På Greys Gift Lodge ivaretar vi alle de små og store detaljene slik at du får et opphold du vil huske for livet!
Vi har kunnskapen og erfaringene som skal til for å oppfylle dine drømmer.

Lodgen
Greys Gift Lodge ligger vakkert til på en åsrygg, og kan dermed by på en fantastisk utsikt over vannhullene, dalen og fjellene. Området rundt lodgen er frodig, har et variert dyreliv og et landskap som er en sann fryd for øyet. Fra de store terrasseområdene kan du skue utover flokker av kuduer, impalaer, sebraer, vortesvin og andre eksotiske dyr.

Etter en lang og opplevelsesrik dag anbefaler vi at du setter deg på terrassen med noe godt i glasset og ser solen gå ned over dette mektige landskapet. Din eneste bekymring i verden bør være hvorvidt du vil sove lenge eller stå opp når fuglene kvitrer for å se soloppgangen over de samme slettene mens du hører savannens dyr kalle på hverandre.

Greys Gift Lodge er svaret på drømmene dine enten du vil jakte eller bare nyte livet. Vi tar hånd om deg og dine behov. I selve lodgen vil vi gi deg det beste av mat og drikke, samt enestående service i meget komfortable omgivelser.

Med guidede safariturer i det ville og vakre landskapet, samt mange andre hyggelige og spennende aktiviteter, ligger alt til rette for et uforglemmelig opphold!Hos Greys Gift Lodge hilser vi alle gjester velkommen på en varm og personlig måte. Hovedbygningen er på 700 kvm og rommer de fleste fasiliteter du kan ønske deg. De ansatte står til gjestenes disposisjon til enhver tid og gjør alt – og litt til – for at oppholdet ditt skal bli et minne for livet.


Tradisjonsrik, sørafrikansk mat tilberedes etter alle kunstens regler og du vil få fantastiske matopplevelser du sent vil glemme. Menyen er selvsagt spekket med viltkjøtt, samt lam og okse fra egen farm. Å tilberede kjøttet på grill – braiien – er viden kjent som en sosial og smaksrik opplevelse.

På Greys Gift Lodge har vi valgt å blande tradisjonelt afrikansk interiør med en klassisk europeisk design som har fått et moderne tilsnitt. Interiør og farger er spesielt utvalgt for å skape en lun, varm og eksklusiv atmosfære.

Lodgen har et stort spiseområde med innendørs grill/peis, innen- og utendørs lounge, bar, spill- og tv-rom, gjestetoaletter og seks soverom. I tillegg kommer de store uteområdene med svømmebasseng, soldekk, utegrill og bålområde.

Generell informasjon. Ankomst/avreise:
Gjestene vil bli transportert fra og til flyplassen i Port Elisabeth/East London ved ankomst og avreise. Kjøreturen til Greys Gift Lodge tar ca. to timer. Ankomst- og avreisetidspunkt avgjør hvorvidt det blir tid til jakt disse dagene.


Oppholdet:
Under oppholdet bor du på Greys Gift Logde. Her kan du velge hvorvidt du vil bo i enkelt- eller dobbeltrom. Dagsraten inkluderer 3 måltider om dagen, snacks og husets bar. Som gjest nyter du selvfølgelig godt av alle fasiliteter vi kan tilby. Du får vasket klær, og får nye håndklær hver dag.


Klima/jakttider:
I Sør-Afrika er det jakttid hele året. Vi anbefaler ofte at du unngår de varmeste månedene som er desember, januar og februar. Da kan gradestokken stige til 35 °C. Resten av året er det behagelige temperaturer for jakt. Juni, juli og august kan det være litt kjølig om morgenen og kvelden, men ypperlig på dagtid. Mars, april, mai, september, oktober og november tilsvarer som regel en god norsk sommer.


Selve jakten:
Jaktdagen starter når gjestene ønsker det. Vi forflytter oss i firehjulstrekkere på grunn av de store avstandene. Når vi observerer dyr, eller bestemmer oss for å parkere bilen, begynner smygjakten. Jakten er som regel en kombinasjon av smyg- og posteringsjakt. Postering ved vannhullene er også effektivt. Tidlig om formiddagen avslutter vi første økt for å spise en deilig lunsj. Lunsjen legges til den varmeste tiden av dagen da det ofte er lite aktivitet blant dyrene. Etter lunsj kan du velge om du vil slappe av en liten stund, eller dra rett ut på neste økt. Siste økt avsluttes ved skumringen.


Etter jakten:
Når jakten avsluttes møtes vi på lodgen til forfriskninger og snacks. Gjestene våre synes ofte det er hyggelig å snakke litt med de andre og dele dagens opplevelser. Dersom du ønsker å slappe av litt før den velsmakende middagen, har du selvsagt tid til en hvil. Middagen består av tre retter med tilhørende drikke og nytes i fellesskap i vårt hyggelige spiseområde. Etter middag er det ofte litt sosialt samvær, enten i baren, loungen utendørs eller rundt det tradisjonelle bålområdet (boma).


Våpen og annet utstyr:

De vanligste norske storviltkalibrene duger bra: 308, 30.06, 300 Win. Mag og .270 er alle gode kalibre for hjorteviltjakten. Skal du prøve deg på en av “The Big 5” bør du nok bruke kraftigere kalibre. Skyteavstandene kan variere fra 50 til 250 meter. Skytestokk er flittig brukt, så litt trening med skytestokk på hjemmebane er nok en fordel. Som med alt annet, lønner det seg å trene litt skyting før avreise. Børsene testskytes alltid før jakten starter. En god håndkikkert er viktig og gir deg mange fine opplevelser. Når det gjelder bekledning, er khaki/grønt eller camo å foretrekke. T-skjorter, tynne skjorter og gensere, samt shorts og tynne bomullsbukser, bør ligge i kofferten. En varm jakke/tykk genser bør også være med da det kan være litt kjølig morgen og kveld.

http://www.greysgiftlodge.com/

 


Gavekort

Nyhetsbrev

Salg jaktfilmer

Translation

Norwegian Danish Dutch English Finnish French German Hungarian Icelandic Italian Portuguese Russian Spanish Swedish


Vi er medlem av:Safari Management