Luangwa Valley

Luangwa Valley - BIG FIVE

Safari Management kan tilby et jakt­område med bl.a. løve, leopard, bøffel og elefant hvor suksessen på bøffel er 100 %! I tillegg til mye antiloper, finner vi kun her cokson wilderbeest samt puku som ikke eksisterer andre steder enn nettopp i Zambia.Selve jaktterrenget er på 2,5 millioner mål, og ligger strategisk til midt mellom to nasjonalparker, hvor det trekker horder av dyr. Den alltid vannførende Luangwa River renner gjennom jaktterrenget, og her finner vi noen av de høyeste populasjoner av krokodille og flodhest i hele Afrika.

Vår camp ligger rett ved elven, og dyrelivet som utspillesher er et fantastisk skue som kan nytes i trygge og komfortable omgivelser.

Andre arter som kan jaktes på en 7-dagers jakt er: Baboon, bushbuck, puku, warthog, crocodile, hippo, waterbuck, kudu, cookson wildebeest, lichtenstien hartebeest, zebra, grysbok, duiker, hyaena.
Er du her lenger kan du også jakte elefant, løve, leopard, sabel og roan.

Ta kontakt – dette er et unikt tilbud både for nybegynnere og de som har vært i Afrika mange ganger! Vi kan gi et tilbud som overrasker både i pris og kvalitet!

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for mer spesifikk informasjon og priser.

 


Gavekort

Nyhetsbrev

Salg jaktfilmer

Translation

Norwegian Danish Dutch English Finnish French German Hungarian Icelandic Italian Portuguese Russian Spanish Swedish


Vi er medlem av:Safari Management