Afrika - Zambia - Sabel Lodge


Sabel Lodge

– unik jakt i et unikt land...

I det nordvestre hjørnet av Zambia mellom Angola og Kongo kan vi tilby våre kunder jakt i et privat område med usedvanlig gode priser. Her er det variert med bush, skoger og åpne savanner, og du finner et helt unikt utvalg av antiloper med svært god troféstørrelse. Den spede begynnelsen på Zambezi River er også her. Landskapet er virkelig unikt og har gjennom generasjoner ivaretatt mye av ”det gamle Afrika”.ARTER
Vi kan tilby jakt på bøffel, sabel, roan, lichtenstein hartebeest, red lechwe, puku, oribi, esteren angolan duiker, blue duiker, sitatunga og mange andre arter. Vi tør påstå følgende – i dette området finner du noen av de største sablene i hele Afrika! Jakten foregår til fots – mangfoldet og tettheten av dyr er helt ekstremt.

JAKTSESONG
Jakten foregår fra 1. juni til 31. oktober.

Ta kontakt – dette er et unikt tilbud både for nybegynnere og de som har vært i Afrika mange ganger! Vi kan gi et tilbud som overrasker både i pris og kvalitet!

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for mer spesifikk informasjon og priser.

 


Gavekort

Nyhetsbrev

Salg jaktfilmer

Translation

Norwegian Danish Dutch English Finnish French German Hungarian Icelandic Italian Portuguese Russian Spanish Swedish


Vi er medlem av:Safari Management